De bedste stole til dit konferencelokale

Tomt mødelokale
De bedste stole til dit konferencelokale
Henrik Andersen
-
06/05/2022
-

Det er vigtigt at man husker at kroppen har brug for en form for støtte i løbet af de lange arbejdsdage og selv når man sidder til konferencer vil en stols betydning være afgørende for koncentration og arbejdsevne i timerne man skal sidde der. Det giver derfor god mening at se nærmere på hvad der er en god mødestol.

En god mødestol kan generelt set passe til enhver størrelse person

Et mødelokale er ikke bare et lokale med 4 vægge, et bord, en tavle og nogle stole. Ligesom det er vigtigt på arbejdspladsen foran skrivebordet at have ergonomien i tankerne, så er det lige så vigtigt at have det i tankerne til møder og til konferencer og især når der er tale om møder og konferencer der kan strække sig over flere timer.

Med en god møde stole, forstås der en stol der kan leve op til ergonomiske standarder, men hvor der ved en individuel kontorstol er mulighed for at finde det perfekte match til ens krop, stilles der flere krav til en mødestol der skal kunne bruges af flere forskellige personer dag efter dag.

Mange indstillinger gør det muligt for flere at tilpasse korrekt

Da en mødestol netop er en stol der skal passe til så mange forskellige personer som muligt, er det enten vigtigt at finde en stol der kan indstilles let i tiltning, højde mv., men skal man bruge mange af disse stole til at passe ind i konferencerum eller mødelokalerne kan det give udfordringer i forhold til hvor meget stolene fylder hver især og i forhold til det økonomiske spekter.

Derfor er der arbejdet hårdt på at finde gode middel alternativer, der formår at give en forholdsvis jævn støtte til kroppen uanset hvilken størrelse der sidder i stolen.

Komfort og ergonomi bør vægtes højt når du vælger dine mødestole

Det er først og fremmest vigtigt at der ikke undervurderes armlæn på en god mødestol. Armlæn er mere vigtige end hvad de fleste går og tror og selvom stolene bliver mindre stabelbare og fylder mere i rummene, så er det helt klart noget der bør prioriteres.

Udover armlæn er en god standard mødestol med regulerbar højde som minimum. Til møder og konferencer vil man ikke kunne sortere hvilke mødegæster der skal deltage ud fra hvilken højde de har, så det er derfor vigtigt at man sørger for at alle uanset højde vil kunne regulere stolen og dermed kunne nå jorden med flad fod under sig.

Til sidst bør du vælge en stol der har så meget støtte i sæderne som muligt. Det kan være ved en polstring der er tale om en god komfort. Find flere mødestole her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!